blog-img-medium-3361 blog-img-medium-3361-mobile
0 komente

Facilitimi dhe monitorimi i trajnimeve të bashkëmoshatarëve (Peer-to-peer trainings)

Gjate ketij muaji, Qendra per studime te avancuara FIT ka realizuar Peer-to-Peer trainings ku femijet asambleist te cilet jane trajnuar gjate veres u kane mbajtur prezantim me temen "Siguria ne Internet" nxenesve te shkollave fillore ne Gjakove,...

blog-img-medium-3349 blog-img-medium-3349-mobile
0 komente

KËRKESË PËR OFERTË- Realizimi i hulumtimit për përdorimin e sigurtë të internetit nga ana e fëmijëve

KËRKESË PËR OFERTË- Realizimi i hulumtimit për përdorimin e sigurtë të internetit nga ana e fëmijëve. Për më shumë informata, ju lutem shihni linkun më poshtë. fit-call-for-application

blog-img-medium-3259 blog-img-medium-3259-mobile
0 komente

Trajnimi për trajnerët e rinj (ToT)

Qendra për studime të avancuara FIT në bashkëpunim me Save the Children në Kosovë tashmë kanë përfunduar më shumë se gjysmën e trajnimeve për trajnerët e rinj (ToT) me fëmijët asambleistë të komunës së Gjilanit,...

blog-img-medium-3253 blog-img-medium-3253-mobile
0 komente

1 Qershori- Dita e femijeve

Me rastin e festes se 1 Qershorit, femijet asambleist te shtate komunave te Kosoves kane mbajtur aktivitete te ndryshme ku dhe jane shperndare materiale edukuese per Sigurine ne Internet nga Qendra per studime te avancuara...